RUA_8218.jpg

Bryllup i Banksalen

På utkikk etter de perfekte bryllupslokalene i Trondheim?

Banksalens praktfulle selskapslokaler har plass til både dans, levende underholdning og mange gjester, og er perfekt for store og mellomstore bryllupsfeiringer i Trondheim. Bestem alle detaljer selv, eller overlat noe av bryllupsplanleggingen til oss. Sammen steller vi i stand en uforglemmelig bryllupsfeiring – akkurat slik dere drømmer om.

Hva koster det å arrangere bryllup i Banksalen?

Er dere 100 eller flere, betaler dere kun per kuvert, som er fra 1000,- til 1500,-. Minimum antall gjester er 100. Er dere færre, betaler dere en leiepris på 300,- per person opp mot 100. Eksempel: Er dere 80 gjester, betaler dere 300 X 20 = 6000,-

Leie av runde bord

Ønsker dere runde bord under selskapet, koster det 3 000,– i tillegg. Hvert bord har plass til 8 personer.

Ekstra oppdekking

Kommer det flere gjester til kaffen, eller dere ønsker at det dekkes opp på nytt, koster det 50,- per bord. Har dere med egne kaker, kommer et tillegg på 65,- per person inkludert kaffe.

Blomster og dekor

Banksalen sørger for at selskapslokalet er presentabelt dekket til ditt selskap. Vi dekker opp med duker, tøyservietter, bestikk, glass, lysestaker og blomstervaser. Blomsteroppsatser kan dere ta med selv. Alt av sanger, bordkort, bordplaner, blomster og lignende leveres til oss på forhånd, sammen med en enkel beskrivelse, så sørger vi for at det blir slik dere ønsker. Ønsker dere bryllupsdekorering med pynt dere selv har medbrakt, koster det 800,- per time.

Vil du vite mer om bryllup i våre selskapslokaler?