Om Banksalen

Et venetiansk palass

Fra gammelt av var det slik bankbygget i Trondheim ble omtalt. Lokalene fra 1882 er godt bevart, og den vakre utføringene i sandstein og venetiansk rennesansestil er like autentisk i dag. Banksalens selskapslokaler i Trondheim gir derfor en unik og historisk ramme rundt arrangementer, og er verdige festlokaler for fine selskap.

Banksalen gikk under navnet Sparebankhallen fra gammelt av. Jakob Holmgrens bankhall fra 1923 har massive, polerte søyler av en mørk magmatisk bergart, som trolig er en type larvikitt fra Nøtterøy. Det er utstrakt bruk av flere stentyper i gulv og vegg; hvit Carraramarmor, mørk larvikitt, grønn serpentinitt og svart kalkstein.

Mer enn et lokale

Når du leier Banksalen, leier du ikke bare et selskapslokale, men også servering og bevertning etter ditt ønske. Hvis du vil, hjelper vi også til med å planlegge, organisere og skaffe underholdning til festen.

Selskapslokalet drives av menneskene bak de italienske restaurantene Frati, AiSuma og ØX samt Frati Catering i Trondheim. Med god kunnskap om mat og vin, og lang erfaring med å servere store selskaper, sørger de for å gjennomføre arrangementet slik du ønsker det for deg og dine gjester.

 

Kontakt oss

Vil du vite mer om våre selskapslokaler og hvilke muligheter de byr på?

 

Ring oss på 73 58 55 20 eller send en henvendelse nedenfor.

Kontakt oss