IMG_5913Banken2011.jpg

Om oss

I det gamle bankbygget i Trondheim sentrum finner du Banksalen Konferanse, selskap & Mat. Våre ansatte har lang og bred erfaring fra hotell og restaurantbransjen og vi vil sørge for at ditt arrangement blir vellykket. Selskapslokalet Banksalen drives av Frati konsernet.

Her møtes gammelt og nytt

Kunsten, historien og omgivelsene gjør at vi kan tilby en flott ramme enten du planlegger møte for to personer, en større konferanse eller et selskap.

Et venetiansk palass

Fra gammelt av var det slik bankbygget i Trondheim ble omtalt. Lokalene fra 1882 er godt bevart, og den vakre utføringene i sandstein og venetiansk rennesansestil er like autentisk i dag. Banksalens lokaler i Trondheim gir derfor en unik og historisk ramme rundt arrangement og møter.

Selve Banksalen selskapslokale gikk under navnet Sparebankhallen fra gammelt av. Jakob Holmgrens bankhall fra 1923 har massive, polerte søyler av en mørk magmatisk bergart, som trolig er en type larvikitt fra Nøtterøy. Det er utstrakt bruk av flere stentyper i gulv og vegg; hvit Carraramarmor, mørk larvikitt, grønn serpentinitt og svart kalkstein.

Velkommen!

Interessert i å høre mer?