KALDT
Krydderstekt ytrefilet
Marinert og stekt kyllingfilet
Serranoskinke
Spansk spekepølse
Sashimi av laks
Marinerte reker
Lefse med kremost og røkt ørret
Lefse med kremost og grønnsaker
Tomatsalat
Vegetarsalater
Oliven
Ostefylt paprika
Manchego
Aioli
Brød
Grissini
VARMT
Kyllingspyd
Blåskjell med hvitløk, chili og tomat
Bakt laksefilet
Saltbakte poteter
SØTT
Konfektkake
Vannbakkelse
Panna Cotta
Konfektkuler
Ostefat med kjeks og søtt
KALDT
Laksetartar av Frøyalaks, med pepperrotrømme og ørretrogn
Bakt laks fra Frøya
Kamskjell fra Frøya
Krabbe naturell fra Hitramat
Rosastekt hjort fra Røros
Urtestekt lammefilet fra Trollheimen
Lokal spekepølse
Lokale oster fra Trøndelag
Salater av friske grønnsaker fra Frosta
Flatbrød, hjemmebakt brød og rørossmør
Rørosrømme, egg fra Galåvolden Gård, majoneser med smak og dressinger
VARMT
Nydampet blåskjell fra Fosen
Ovnsbakt laksefilet fra Frøya
Krydderstekt kylling fra Ytterøya
Småpotet fra Trøndelag
DESSERT
Frisk fruktsalat av trønderske frukter og bær
Yoghurtkrem av Rørosyoghurt
Tilslørte bondepiker
Vanilje fløterand