KALDE RETTER
Reker
Taskekrabbe
Husets gravlaks
Skagenrøre
Røkelaks
Kveite ceviche
Laksesashimi
VARME RETTER
Helbakt flyndre med mandelsmør
Dampet blåskjell med rød karri
Urtegrillet sjøkreps
Hvitløkspotet
Varm brokkoli salat
Sennepsbakt Frøyalaks
GARNITYR OG SAUSER
Majones
Aioli
Sennepsaus
Ponzu
Potetsalat
Tomatsalat
Avocado- og agurksalat
Grønnsalat
Surdeigsbrød fra Hevd håndverksbakeri
Rørossmør
Rørosrømme
KALDE RETTER
Oliven
Brød
Aioli
Spekemat fra Tind
Ost med tilbehør
Tomatsalat
Grønn salat
Potetsalat
Avocado- og agurksalat
Vitello tonnato
Ceviche av kveite
Tataki av okse med ponzusaus
Pastasalat
Kveiteceviche
Laks sashimi
VARME RETTER
Blåskjell
Gratinerte torskeloins
Koreanske BBQ kyllingvinger
Kjøttboller med marinarasaus
Braisert høyrygg
Urtebakt potet
Varm brokkolisalat
SØTT
Sjokoladeterrine
Vaniljepannacotta
Vannbakkelse
Petit four