KALDE RETTER
Reker
Taskekrabbe
Husets gravlaks
Skagenrøre
Røkelaks
Kveite ceviche
Laksesashimi
Sjøkreps
VARME RETTER
Helbakt flyndre med chorizosmør
Dampet blåskjell med rød karri
Singapore Black Pepper Crab
Hvitløkspotet
Varm brokkoli salat
Sennepsbakt Frøyalaks
GARNITYR OG SAUSER
Majones
Aioli
Sennepsaus
Gremolata
Ponzu
Potetsalat
Tomatsalat
Avocado- og agurksalat
Grønnsalat
Surdeigsbrød fra Hevd håndverksbakeri
Rørossmør
Rørosrømme
KALDE RETTER
Oliven
Brød
Aioli
Spekemat
Ost med tilbehør
Tomatsalat
Grønn salat
Potetsalat
Avocado- og agurksalat
Vitello tonnato
Ceviche av kveite
Tataki av okse med ponzusaus
VARME RETTER
Klippfiskbrandade med oliven
Koreanske BBQ kyllingvinger
Kjøttboller med marinarasaus
Braisert høyrygg
Urtebakt potet
Varm brokkolisalat
SØTT
Sjokoladeterrine
Vaniljepannacotta
Marinert frukt med krem
Petit four