Krabbesalat
Salat, grønn karrimajones, eple, agurk og reddik
Andebryst
Bakt kongeøsterssopp, syltet rødkål, fiken, ristede hasselnøtter, potetkake og
krydret rødvinssaus med solbær
Crème brûlée
med bringebærsorbet og crumble
Jordskokksuppe
Bakt kveite og syltet knutekål
Okse indrefilet
Løktrio, potetpuré og bordelaisesaus
Sjokoladeterrine
Bringebær fra Byneset og hasselnøttis fra Jæren
Pannestekt kamskjell
Sellerirot, syltet chili og brunet kyllingsmør
Urtestekt hjortfilet
Sopp, bacon, kastanjer, jordskokk, parmesanpotet og grønn peppersaus
Sitronkrem
Italiensk marengs og crumble
Vi komponerer en 4-retters meny ut ifra månedens råvareutvalg, eller fra deres ønsker.
Avtales med Banksalen direkte