SKALLDYRSUPPE
Stekt kveite og gremolata
HJORT
Sellerirot, kål, aspargesbønner, rosmarinsaus
KONFEKTKAKE
Mørk sjokolade og hvit sjokolade, mandelbunn med pistasj, bringebærsorbet
SKOGSOPPSUPPE
Aromasopp og gressløkolje
INDREFILET AV STORFE
Sylta rødløk, rotgrønnsaker, persille og trøffelsjy
CAPPUCCINO PANNA COTTA
Saltkaramell og marengs
BAKT LAKS
Avocadokrem med sitron, eple, agurk og rogn
KALV
Brokkoli, appelsinbakt gulrot og portvinsaus
SACHERTORTE
Kesamkrem og kirsebær
Vi komponerer en 4-retters meny ut ifra månedens råvareutvalg, eller fra deres ønsker.
Potetvalg til menyene:
Bakt amadinepoteter, potetpurè og annapotet
Om noen ønsker fisk til hovedrett i stedet for kjøtt, kan vi tilby:
KVEITE. Gulrot, soltørket tomat, brokkoli og brunet smør
Ønsker dere å blande menyene kommer et tillegg på 20,– pr. pers. pr. rett som skiftes ut.